Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONTENIDOR DE VOLUMINOSOS A IVARS DE NOGUERA, 15 i 16 DE DESEMBRE DE 2021

DIMECRES 15 DESEMBRE 2021

Es comunica, que el CONTENIDOR DE VOLUMINOSOS,

Hi serà els dies 15 i 16 DE DESEMBRE DE 2021

Lloc: Magatzem de l'ajuntament (al costat de la casa de Colònies Lo Niu).

DIMECRES de 12.00 a 15.00 h.

DIJOUS de 11.00 A 14.00 h.

També es podran deixar bombetes i florescents, hi haurà un contenidor a part, per aquests materials.

ES RECORDA, QUE SI TENIU CÀPSULES DE CAFÈ, TALLAT, LES PODEU LLENÇAR ALS CONTENIDORS QUE HI HA AL PORXO DE L'AJUNTAMENT (TENIU EN COMPTE QUE N'HI HA UN CONTENIDOR PER CÀPSULES DE PLÀSTIC I UN PER CÀPSULES D'ALUMINI, ES PODEN PORTAR LLIGADES EN UNA BOSSETA).

TAMBÉ PODEU PORTAR FLORESCENTS, BOMBETES, TÒNERS D'IMPRESSORES I PILES A L'ENTRADA DE L'AJUNTAMENT.

TOTS AQUELLS OBJECTES QUE NO ESTIGUIN A LA LLISTA, NO SERAN ACCEPTATS!

imagen