Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CAMPANYA DE BOLQUERS DE ROBA A LA NOGUERA

DIJOUS 09 JUNY 2022

La prevenció de residus és la prioritat de la gestió de residus, perquè fa certa l’afirmació de que el millor residu és aquell que no es produeix. Evita els impactes i els costos que es poden generar durant la fase de producció i vida útil dels productes i els que es poden produir quan el producte esdevé un residu.

 Un dels objectius del PRECAT20 és reduir de manera efectiva la generació primària total de residus de Catalunya, municipals, industrials i de la construcció, i concretament assolir l’any 2020 un 15% de la reducció en pes de la generació de residus respecte a l’existent de l’any 2010. 

El mateix PRECAT20 també estableix l'obligació legal de l'elaboració de plans locals de prevenció per part dels ens locals.

 El Consell Comarcal de la Noguera està redactant un pla comarcal de prevenció de residus, i una de les accions d'aquest pla és incentivar l'ús de bolquers de roba. 

 Per poder portar a terme aquesta acció farem unes sessions informatives a la comarca. Us adjuntem el díptic que hem fet per fer la difusió d'aquestes sessions informatives. 

Document Actions